Menu

Si jugues a pàdel o tennis, aprofita el gimnàs!

Els treballs a la sala o en les activitats dirigides et serviran per prevenir lesions

Gimnàs 2016

Si jugues a tennis o pàdel i no vols lesionar-te, tens un gimnàs amb uns professionals que et poden assessorar fent-te una rutina adient per a les teves necessitats. Vine a parlar amb ells a les hores de Supervisió (consulta horaris).

També pots provar gratuïtament dues sessions de classes dirigides de Pilates, Bosu, Total trainning, TBC o Body Works. Totes aquestes activitats serveixen per evitar les possibles lesions, en que bàsicament es treballa la tonificació sense deixar de treballar la part cardio-vascular.

Novetats al gimnàs

Aquesta temporada a la sala de fitness disposem de dues novetats que milloren el servei al soci. Per una banda hem adquirit un programa informàtic (Byte Trainer) que ens facilita l´elaboració de rutines personalitzades al soci per millorar la planificació de l´entrenament (treball cardiovascular, entrenament en suspensió, en superfícies inestables, musculació...).

Per un altra banda també tenim en un dels monitors del gimnàs un televisor emetent videos tutorials del treball amb el TRX ( treball en suspensió).

Sorry, you have not enough rights to view this image.

Des d´aquí us volem animar a que passeu pels gimnàs i demaneu la vostra rutina personalitzada. Us hi esperem!

Col·laboradors del Laietània